Ελληνικά (Ελλάδα)  English (United States) Русский (Россия)  


 Search
   
 
 Αποστολή  »   Thursday, October 29, 2020

Η Εταιρία REALTY EXECUTIVES ®

H αποτελεσματικότερη εταιρεία κτηματομεσιτικών υπηρεσιών REAL ESTATE τα τελευταία 10 χρόνια στις ΗΠΑ.

Ιδρύθηκε το 1963 στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Dale Rector και το 1965 ήταν η Πρώτη εταιρεία που εφάρμοσε το σύστημα της συστέγασης και συνεργασίας πολλών μεσιτών στο ίδιο γραφείο με το σύστημα 100%.

Η REALTY EXECUTIVES ® μεταξύ των ηγετών σήμερα της Παγκόσμιας Αγοράς Ακινήτων επέκτεινε τη δράση του Δικτύου της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στην Ελλάδα και την Κύπρο η REALTY EXECUTIVES ® λειτουργεί μέσω Δικτύου εταιρειών που λειτουργούν με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα πάνω από 20 χρόνια.

Με την μέθοδο αυτή αναπτύσσονται σήμερα όλες οι κτηματομεσιτικές Αγορές από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, την Νότια και Κεντρική Αμερική έως την Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία και είναι η μέθοδος η οποία θα επικρατήσει στον κλάδο του REAL ESTATE Διεθνώς.

Οι Διευθύνοντες των Γραφείων του Δικτύου μας, χαρακτηρίζονται από το υψηλό μορφωτικό τους επίπεδο (Ανώτατης Εκπαίδευσης, Οικονομολόγοι, Μηχανικοί ΕΜΠ, Αρχιτέκτονες, Διοικητική των Επιχειρήσεων, Νομικοί, Computer Scientists, Operational Researchers) και την πολύχρονη εμπειρία τους σε Ανώτατες Διευθυντικές Θέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.


Επικοινωνήστε  μαζί μας για ένα Ραντεβού απο Κοντά.Τα Στελέχη

Τα Στελέχη των Γραφείων μας έχουν τη συναίσθηση της ευθύνης αλλά και την εμπειρία στο να καθοδηγήσουν τον πελάτη, μέσα από δύσκολες αποφάσεις, στην υλοποίηση του στόχου του για το Ακίνητο που επιθυμεί.

Xαρακτηρίζονται από :

 • Eπαγγελματισμό Υψηλού βαθμού και Eντιμότητα.
 • Εμπιστευτικότητα και Eχεμύθεια.
 • Αυτενέργεια.
 • Συνεργασία με άλλα διακεκριμένα στελέχη του κλάδου.
 • Εκπαίδευση διαρκή και Υψηλού βαθμού.

με βασικό στόχο την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τους πελάτες μας.

Για τους παραπάνω λόγους οι συνεργάτες των γραφείων μας αποκαλούνται Στελέχη - EXECUTIVES και όχι μεσίτες ή agents.


Επικοινωνήστε  μαζί μας για ένα Ραντεβού απο Κοντά.

Εργαστείτε μαζί μας

Έχοντας μελετήσει την Αγορά της ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΚΥΠΡΟΥ βεβαιώνουμε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να επιτύχει κανείς εργαζόμενος στον Κτηματομεσιτικό τομέα με το Δίκτυο της REALTY EXECUTIVES.

 • Ο Έλληνας / Κύπριος αγαπά να κατέχει ένα ή περισσότερα Ακίνητα θεωρώντας τα σοβαρή επένδυση  με μικρό ρίσκο.
 • Ο Ξένος (κυρίως Ευρωπαίοι) θεωρούν ότι η Ελλάδα και η Κύπρος τους προσφέρει μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν όχι μόνο τις διακοπές τους στο σπίτι τους αλλά  και να περάσουν τα χρόνια μετά την συνταξιοδότησή τους.

Σας προσκαλούμε εάν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον :

 • Με άριστες συνθήκες ελευθερίας και συνεργασίας.
 • Μαθαίνοντας την εργασία από έμπειρους εκπαιδευτές.
 • Έχοντας διαρκή υποστήριξη.
 • Χρησιμοποιώντας σύγχρονα «εργαλεία» που σας βοηθούν στην αύξηση της αποτελεσματικότητάς σας.
 • Αντλώντας προσφορές και ζητήσεις ακινήτων στη χώρα σας και στο εξωτερικό από μία πλούσια βάση δεδομένων.
 • Κερδίζοντας αρκετά χρήματα με πολύ μικρή επένδυση.

Επικοινωνήστε
  μαζί μας για ένα Ραντεβού απο Κοντά.

 

Franchise Ενδεικτικά παραθέτουμε τμήμα της εισήγησης του Ιδρυτή της REALTY EXECUTIVES Int’l κου Dale Rector προς τους Ιδρυτές Γραφείων (Brokers) του Δικτύου μας:

" Το 1965, ξεκίνησα τη REALTY EXECUTIVES υλοποιώντας μία απλή ιδέα. Να δημιουργήσω ένα νέο τρόπο, να αμείψω αλλά και να κινητοποιήσω τους πιο αξιόλογους Κτηματομεσίτες, οι οποίοι επιθυμούν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους με το υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας και επαγγελματισμού, δημιουργώντας μία εταιρεία που θα προσελκύει τους καλύτερους της Αγοράς.

Από τότε που η REALTY EXECUTIVES άρχισε τις προσπάθειές της για τη δημιουργία Διεθνών Δραστηριοτήτων βιώσαμε την εμπειρία μίας σταθερής και δυναμικής ανάπτυξης, την οποία επεκτείναμε με τη χρήση μιας επιλεγμένης διαδικασίας που βεβαιώνει την πρόσληψη συνεργατών που είναι οι κορυφαίοι της Αγοράς.
Έτσι μεγαλώνουμε χωρίς να έχουμε θυσιάσει την Ποιότητα, την Εντιμότητα και τους χρήσιμους Νεωτερισμούς που επιθυμούν οι Πελάτες μας. "

Η Διοίκηση της REALTY EXECUTIVES Ελλάδος και Δημοκρατίας της Κύπρου, ακολουθώντας το όραμα του ιδρυτού της, επένδυσε όχι μόνο στην εντιμότητα των ιδρυτών των Γραφείων της (Brokers), αλλά και στην εκπαίδευση, τεχνολογία, επικοινωνία και επιτυγχάνει μεγάλες οικονομίες κλίμακος και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξηγήσουμε προσωπικά τη φιλοσοφία αλλά και το τρόπο λειτουργίας του Δικτύου μας.Επικοινωνήστε  μαζί μας για ένα Ραντεβού απο Κοντά.